E Turpshme/ Amosi ofendon rëndë Luizin dhe Kiarën: Krisu tani ti dhe ajo pùtânâ jote

Që prej hyrjes në “Big Brother Vip”, Amos Zaharia ka ngritur gjithnjë zërin kundër ofendimeve dhe kërcënimeve, sidomos nga “artistët” si ai.

Vetëm pak ditë më parë në debatin me Armaldon, Amosi e cilësoi atë si një “njeri të artit” që nuk i lejojen ofendimet dhe gjestet, sipas tij të ulëta.

Por Amosi harron kërcënimet që i kamuflon si “shaka” për të qeshur, që ka bërë gjatë këtyre javëve me “djegie me benzinë” apo “ta lidh, ta zhvesh në mal”.

Madje së fundmi po qarkullon edhe një video ku në fund të debatit me Luizin, e ofendon rëndë këtë të fundit dhe Kiarën. “Krisu tani ti dhe ajo put..ana jote”-dëgjohet të thotë Amosi, referuar Kiarës.

Çfarë deklaroi Amosi në debatin me Armaldon, për “elitën” dhe “artistët”?“Deri ku mund të shkojë njeriu, vetëm për të fituar një lojë. Dhe sa e rëndësishme është kjo lojë, kur t’i përfqasëon një elitë?

Ai shkeli dinjitetin e tij, pasi ai veprim nuk mund të bëhet përpara të gjithë njerëzve. Ka shumë gjëra që na diferencojnë nga kafshët. Në ato kushte, unë nuk do ta bëja kurrë.

Luizi ka treguar se nuk ka këllqe. Ai të bëjë çfarë të bëjë, por Armaldo është njeri i arteve”-shprehej Amosi.

Back To Top