Drejtori i Bashkisë Tiranë ofendon Luizin dhe veriorët: Tipik malok, shpellar që bën presione

Drejtori i UKT Tiranë me anë të një komenti në rrjete sociale ka komentuar lojën e Luizit në Big Brother pas debatit me Dea Michelee.

Iv Shazivari mban postin e Drejtorit për njësinë nr 1 në Tiranë të UKT të emëruar nga Erjon Veliaj. Shazivari njihet si mbështetës i flaktë i Erjon Veliajt dhe Partisë Socialiste.

Komenti i Shazivarit për Luizin:

Maklok tipik që bën presion! Dhe per me teper me nje femer ! 🤮🤮🤮

Në një koment që pason i cilëson malokët Shpellarë

Ky koment bullizues dhe diskriminues nga një drejtues bashkie eshte totalisht i papranueshem. Kjo tregon që në krye të institucioneve janë vendosur militantë dhe njerëz që bëjnë ndasi krahinore.

Back To Top