Dojna Mema i del në mbrojtje Ledjonës: “Nuk është Ledjona e Esmasë, ka mbajtur dy javë në shtëpi një…

Si moderatore e programit “Piranjat”, Dojna Mema ka arritur ta njohë nga afër gazetaren e këtij programi, Ledjonën.

Së fundmi, ajo ka zhvilluar një intervistë me ndjekësit e saj virtual, ku një prej tyre e ka pyetur:

“A e mbështet Ledjonën në Big Brother?”, ndërsa Dojna i është përgjigjur:

“Ledjona është vajzë shumë e guximshme që ka bërë një punë të shkëlqyer për shoqërinë shqiptare nëpërmjet punës së saj. Ledjona nuk është vetëm Ledjona e Esmas! Atë keni zgjedhur të shihni ju.

Ledjona është ajo që mbajti në shtëpinë e saj dy javë një viktimë të abuzuar seksualisht. Ledjona është ajo që rend për të kapur pedofilët dhe për të ngritur zërin përkundrejt çdo padrejtësie.Uroj që këtë ta tregojë edhe aty brenda” – shkruan Dojna.

Back To Top