Degradon debati mes Eglës e Ilnisës: T’i merr vesh shumë nga lagiet!

Ilnisa dhe Egla kanë hyrë në një tjetër përballje teksa ndodheshin në kuzhinën e Vëllait të Madh, menjëherë pas natës së spektaklit.

Shkak janë bërë hatërmbetjet që banoret kishin ndaj njëra-tjetrës nga përplasjet e mëparshme dhe mosdakordësia për të ndihmuar njëra-tjetrën për të gatuar së bashku.

Ndërsa Egla ka refuzuar kategorikisht të gatuaj për t’u ushqyer Ilnisa, situata ka degraduar deri në banalitet, me Ilnisën që e ka konsideruar të folurën e aktores si tringëllimë delesh.

Kaq ka mjaftuar për ndezjen e debatit dhe nga aty, dy banoret kanë vazhduar kunjat ndaj njëra-tjetrës hidh dhe prit.

Ilnisa: Nuk na ndihmove po vazhdove me tringëllimën e deleve në veshin tonë të majtë.

Egla: Faleminderit për këshillën, por je e pandihmueshme. E vlerësoj shumë,,,

Ilnisa: Mirë ja bën…

Egla: E vlerësoj shumë, aq sa është duke më plasur vlerësimi veshëve.

Ilnisa: Leckën aty e ke në qoftë se lagesh shumë në dyshemetë e tua…

Egla: Faleminderit edhe njëherë për këshillën, ti në fakt duhet të marrësh vesh shumë nga lagiet.

Ilnisa: Unë edhe nga shplarjet marr vesh…

Egla: Lagiet, lagiet, jo larjet.

Ilnisa: Edhe nga lagiet, nga çdo gjë. Shyqyr Zotit kam një barrë me diploma jashtë.

Egla: Pastro veshin, pastro veshin sepse diplomat i kemi të gjithë.

Ilnisa: Është e kotë.

Egla: Bravo, bravo. Mirë që e kuptove.

Erjola: Na duhet edhe një pene sepse kjo vetëm me pene gatuhet.

Ilnisa: Jo, kap atë atje sepse e zëvendëson lideri nesër në mëngjes.

Egla: 9 minuta, si ti masim 9 minuta?!

Ilnisa: Me gishta.

Egla: Do të më japësh edhe gishtat e tu.

Ilnisa: Provo ta bësh me mendje sepse ti ke edhe shumë mend.

Egla: Ehhh… Meqënse e thua ti sepse unë se kam thënë ndonjëherë.

Ilnisa: Po ke mend shumë ndaj…

Egla: Se kam thënë ndonjëherë. Mesa duket ty të duket.

Ilnisa: Po si dihet o Egla, edhe mund të më dukesh.

Egla: Pse të duket sikur kam shumë mend?

Ilnisa: Nga fakti se nuk të kanë mjaftuar për të numëruar…

Erjola: Mjafton speci djegës…

Ilnisa: Erjola merr një hudhër të madhe.

Erjola: Ku mund të ketë…

Ilnisa: Mund të pyesësh…

Egla: O burra Erjola, gjej hudhrën shpejt. Edhe makaronat Erjola, shpejt. Hajde, hajde se kemi ide. Ti bëjmë içik.

Ilnisa: Hahaha vdiqa, vdiqa…

Egla: Hajde Erjola, gjej içik hudhrat.

Erjola: O Zot i madh.

Egla: Hudhra nuk ka shpirti.

Erjola: Po e heq këtë përparësen, le të gatuaj kush të dojë.

Egla: Po shyqyr që e hoqe, shyqyr që e hoqe.

Erjola: Ika, ika, ika. S’kam nerva me u marr me…

Back To Top