Çfarë po ndodh midis Lisit dhe Merit? Një romancë e re në BBV3?!

Pas futjes së Merit në kazermë, Elvisi e zvendësoi me Erjolën duke kërcyer para dushi. Teksa Meri u hodh në krahët e Romeos dhe Albit.

Por duket se Meri dhe Elvisi i janë rikthyer sërish zakonit të tyre. Mëngjesi i sotëm i ka gjetur bashkë duke vazhduar me ritualin e kërcimit.

Pra, duket se tani më askush nuk mund ti ndajë.

Back To Top