Big Brother fut në burg dhe ndan nga shtëpia Luizin, Maestron, Kristin dhe Oltën (FOTOT)

Ashtu si pritej, ka ardhur zarfi i zi per banoret e shtepise, ose me sakte, 4 banoret qe diskutuan nominimet. Te 4 kane perfunduar “ne burg” dhe deri te marten do te qendrojne aty…

Behet fjale per Olten, Luizin, Maestron dhe Kristin. Arbana u ka konfirmuar kete vendim: “Per punen e nominimeve, Big Brother ka mare nje vendim!

Nuk do te bashkejetoni me ne ate shtepi ne 72 oret e ardhshme por ju te katert do te jetoni deri te marten ne Burg Big Brother Vip, te ndare nga pjesa tjeter e shtepise. Keni 3 minuta per te mare gjerat tuaja”.

“Ne rast se nuk do te respektoni as rregullat aty, Big Brother do te marre masa deri ne eliminimin tuaj direkt nga aty”, u tha Arbana banoreve, qe menjehere kane shkuar te marrin rrobat per t’u shperngulur…

Menjehere ata kane mbushur valixhet e tyre dhe kane nxituar te shkojne ne ambjentin e ri ku do te qendrojne deri ne diten e marte. “Kriminela”, ka thene Olta duke bertitur, teksa Arbana ka thene “O Zot me jep durim” duke ngritur duart lart.

Back To Top