Beati? Jo! Ja kush do lërë sonte shtëpinë e BBV! Luizi do tërbohet

Pak ditë më parë Olta dhe Luizi hoqën rripin gjatë lojës me litar duke shkuar direkt në nominim, të paktën kështu kishin menduar ata dhe publiku deri më sot.

Ishte Luizi ai që nxiti Oltën ta hiqte litarin duke i thënë të bëjnë një “finale të parakohshme”. Mirëpo duket se këngëtari nuk e ka kuptuar mirë lojën.

Mbrëmjen e sotme Arbana bëri të ditur se i gjithë grupi i tyre do të shkojë në nominim, ndërsa grupi i Evës, i cili u shpall fitues, do të fitojë imunitet.

Në nominim janë 5 banorë nga grupi humbës Dea, Kiara, Luizi, Olta dhe Beati. Njëri prej tyre do të lërë sonte shtëpinë e “Big Brother VIP”.

Luizi u nervozua nga ky vendim dhe tha se në zarf nuk shkruhej që i gjithë grupi do të nominohej. Ai shtoi se po ta dinte nuk do e hiqte litarin.

Shtëpinë e BBV sonte do ta lërë Kiara, pasi kjo është e vetmja mënyrë për të rizgjuar Luizin, për ta bërë agresiv, për ta rikthyer sërish fuqishëm në lojë.

Back To Top